Bellingwolde wint thuis met 1-0 van Eenrum

Bellingwolde boekte afgelopen zondag een belangrijke 1-0 zege op Eenrum. In de eerste helft zag het er lang niet naar uit dat Bellingwolde thuis zou winnen, De tegenstander was beter, en vond elkaar wat makkelijker, Bellingwolde daartegen won weinig duels en speelde slecht voetbal en gaf veel kansen weg. Bij rust stond het 0-0!

Na rust werden de mouwen bij Bellingwolde opgestroopt, Bellingwolde was een stuk feller en er werden op eens veel duels gewonnen, De eerste beste kans die Bellingwolde kreeg was ook meteen raak, een prachtige steekbal van Dennis Klooster tussen de verdedigers van Eenrum door naar de vrijstaande Tijmen Lieven, die met een hard schot 1-0 maakte! Bellingwolde gaf in het verdere verloop van de wedstrijd weinig meer weg en won de wedstrijd!