Zaal voetballers van Bellingwolde promoveren naar hoofdklasse

VV Bellingwolde 1 ging gister avond met een volle bus richting het Drentse Vries waar het in de finale om promotie naar de hoofdklasse moest aantreden tegen SVMH.

Het werd een zinderende finale waar alles in zat, strijd, kansen, spanning en doelpunten. Bellingwolde kreeg in de eerste helft veel kansen, en kwam dan ook verdiend voor met 1-0 die werd gescoord door Briean Wubs. Daarna ging de wedstrijd op en neer en werd het 1-1! Dat was tevens de rust stand. Bellingwolde startte weer goed en kreeg een kans, maar daarna door een overtreding die met geel bestraft werd moest het 2 min. met een man minder spelen. Daarna kwam SVMH voor met 2-1,  Maar Bellingwolde liet het er niet bij zitten en ging weer de aanval zoeken, een speler van SVMH kreeg een gele kaart naar een overtreding, dus die kon er ook 2.min uit. Bellingwolde speelde de bal geduldig rond voor het doel van SVMH, een gat werd gevonden Michael Ijzer scoorde 2-2!! Daarna was het weer een wedstrijd.  5 min. voor het einde kreeg Melvin Ubels rood, en moest Bellingwolde terug, en werd SVMH gevaarlijker gelukkig stond Thomas Klungel goed te keepen en redde een paar keer! Daarna kwam Bellingwolde er uit via een counter die in de allerlaatste seconde werd benut door Dennis Klooster, die de bal keihard langs de keeper schoot!!

Daarna kon het feest los barsten!! En dat werd goed gevierd in de bus!!

Bellingwolde gefeliciteerd met promotie naar de hoofdklasse, Martin Ras, Melvin Ubels, Michel Ijzer, Lesly Korte, Dennis Klooster, Briean Wubs, Sven Oost, Thomas Klungel en Bas Ubels!! Jullie waren top en gefeliciteerd met het behalen van deze top prestatie!!

Dan nog een bedankje naar Ramon Hulsebos die goede en verzorgde busreizen organiseerde!! Bedankt daar voor Ramon!! Supporters waren ook top in thuis en uitwedstrijden!!