Bellingwolde verliest onnodig van Alteveer met 1-3

Bellingwolde verloor afgelopen zondag met 1-3 van nummer 1 en periode kampioen Alteveer. Beide ploegen waren in de beginfase van de wedstrijd heel slordig in de passing, naarmate de eerste helft vorderde werd Bellingwolde iets beter. Bellingwolde kreeg in de eerste helft kleine kansjes, een hard schot van Dennis Klooster werd gered door de keeper van Alteveer. Later bij een hoekschop voor Bellingwolde taste de keeper van Alteveer volledig mis, maar de keeper had mazzel dat de nummer 10 van Alteveer de bal van de lijn kopte. Bellingwolde ontsnapte ook aan een tegen doelpunt, de spits van Alteveer werd de diepte in gestuurd, gelukkig voor Bellingwolde redde de uitgekomen keeper Thomas Klungel! Verder gebeurde er in de eerste helft weinig.

De tweede helft was nog geen 2 min. oud of de bal lag in het doel van Bellingwolde. Met een bekeken schot, schoot van Wijk de bal langs Thomas Klungel. 0-1 .Bellingwolde kreeg nog kansen op de gelijkmaker. Zo kreeg Bellingwolde nog een vrije-trap, Lesly Korte schoot de bal met veel precieze over de muur, maar de keeper redde goed! Even later kwam Martijn Bouma alleen voor de keeper, de keeper kwam goed uit en pakte de bal net op tijd voor dat Martijn Bouma kon schieten. In de 75e min. kwam Alteveer op 0-2 door een schot van Broesder. In de 87e min. werd het 2-1 door een prachtig doelpunt van Lesly Korte die de bal hard vanaf een meter of 25 in de kruising schoot. Daarna ging Bellingwolde op jacht naar de gelijkmaker die kwam er bijna, Henk Blauw kwam na een mooie pass alleen voor de keeper, zijn schot werd gered door de keeper! Daarna in een tegen aanval werd het nog 1-3 door Prusen.

Daarna floot de vrouwelijke scheidsrechter af!

Eindstand Bellingwolde 1-3 Alteveer

Hier onder een foto verslag van de wedstrijd!!