Sven Oost maakt prachtig doelpunt voor winnend Bellingwolde

Afgelopen zondag nam Bellingwolde het op tegen Zuidlaarderveen. Bellingwolde begon direct goed aan de wedstrijd, In de 6e min. was het al 1-0. De mee opgekomen Martin Ras gaf de bal voor aan Bart Stoppels die de 1-0 maakte!! Daarna kreeg Bellingwolde nog voldoende mogelijkheden om de score verder uit te breiden, gelukkig voor Bellingwolde was het in de 29e min. weer raak. De goed spelende Martin Ras maakte de verdiende 2-0 voor Bellingwolde!!! Daarna werd Bas Ubels de ruimte in gestuurd, de Keeper van Zuidlaarderveen die uit kwam, kwam onbesuisd in met gestrekte been op Bas Ubels, die daarna op de grond bleef liggen, gelukkig voor Bellingwolde kon hij weer verder spelen! De scheidsrechter vergat echter de keeper direct rood geven! Paar minuten later kreeg Bellingwolde een strafschop na wild inkomen van de Keeper. De strafschop werd benut door Lesly Korte. 3-0  Dat was ook de ruststand.

Na rust was er enige op onthoud, Zuidlaarderveen bleek met een aantal verkeerde rugnummers te spelen, die anders ingevuld op papier stonden!

Gelukkig kon de wedstrijd weer beginnen, Zuidlaarderveen begon goed aan de wedstrijd en kreeg direct 2 goede kansen. Keeper Thomas Klungel van Bellingwolde moest 2 goede reddingen verrichten op schoten van Zuidlaarderveen. Even later was het echter raak aan ander de kant van het veld, de mee opgekomen Sven Oost maakte 4-0. Sven Oost nam de bal in een keer uit de lucht, en schoot van ruim 18 meter de bal in het doel, de keeper was kansloos. Het tevens de mooiste goal van de middag!!

Daarna zette Zuidlaarderveen, Bellingwolde verder onder druk. Bellingwolde vergat te blijven voetballen. Het werd nog spannend, Zuidlaarderveen scoorde snel 4-1 en 4-2. Dat was ook de