The Preacher Men… are preaching out loud!

De Harbour JazzClub Winschoten presenteert, in nauwe samenwerking met Cultuurhuis De Klinker in het kader van het Nationaal Theaterweekend, op zaterdag 27 januari 2018:
 
The Preacher Men…
are preaching out loud!
 
 

Als The Preacher Men gaan topmuzikanten saxofonist Efraim Trujillo, drummer Chris Strik en Hammondspeler Rob Mostert terug naar de tijd van Blue Note en Verve, de tijd van helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson & Stanley Turrentine, de tijd van rokerige jazzclubs in Chicago en New York. Ieder voor zich hebben ze hun sporen in binnen- en buitenland verdiend. Live zetten de drie topmuzikanten een show neer waar het plezier maar ook het vakmanschap en talent vanaf spat. Een diepgroovend Hammondorgel, een scheurende saxofoon en back beats waar je niet bij kan stilzitten.

The Preacher Men ‘Preaching out loud’ bevat naast favoriete covers van de heren, een aantal nieuwe, eigen composities, vanzelfsprekend volledig in de stijl van de Hammondtrio’s uit de jaren ‘50 en ‘60.

Het concert begint om 20.30 uur. Entree 10 euro. Inclusief driegangenmenu vooraf 35 euro. Reserveren kan op de site van de HJCW: www.harbourjazzclubwinschoten.com of per mail: info@harbourjazzclubwinschoten.com