Boekenmarkt in Bellingwolde geslaagd

Beste mensen,

Hier foto’s van de boekenmarkt van zaterdag.

Om 9.00 uur waren er al heel wat liefhebbers aanwezig. Gelukkig mochten ze vanwege de kou gedeeltelijk in de hal van Rehoboth wachten.

De medewerkers konden zich intussen voorbereiden op een drukke handel. Om 9.00 uur kwamen de kopers binnen. Het is de hele dag druk geweest. Tussen de middag was er net even tijd om te lunchen met de lekkere groentesoep die Frouwina klaar had gemaakt en de broodjes. Sommige mensen kregen een speciale lunch behandeling. Om één uur begon de tassenverkoop die ook goed liep. Om 15.00 uur was het eigenlijk afgelopen maar toen kwamen er nog mensen binnen. We hebben veel boeken verkocht. Er was voor jong en oud wel wat te vinden zoals jullie op de foto’s kunnen zien. Zelf was er een voorleesservice door Jan van O. aan een van de jeugdige klanten.

Ook hadden we “hoog bezoek” namelijk twee wethouders; Lea van der Tuin (Bellingwedde) en Ricky van den Aker (Oldambt). Ook zij kunnen de komende tijd (als ze er tijd voor hebben) weer lezen.

 

Een geslaagde boekenmarkt, met dank aan de mensen die er voor gezorgd hebben dat alles mooi gesorteerd staat (dat wordt heel erg gewaardeerd hoor je iedere keer weer) en natuurlijk de vrijwilligers die verkocht hebben en de dames van de catering.

 

Met vriendelijke groet,

Astrid Lüürssen.

Tekst en foto's Astrid Lüürssen en Foto's Reinier Edens