Bellingwolde verspeeld 3-1 voorsprong in 5 min. en verliest met 4-3 van Gruno

Afgelopen zondag stond Gruno tegen Bellingwolde op het programma in de 4e klasse c. Gruno begon goed aan de wedstrijd en kwam snel in de 10e min. op 1-0 door Ten Hoove. Daarna nam Bellingwolde de regie over in de wedstrijd, en begon het steeds beter te spelen, eerst kwam er een kans voor Lesly Korte, maar de keeper van Gruno redde goed. In de 24e min. kreeg Bellingwolde een vrije trap, vanaf ongeveer 23 meter schoot Dennis Klooster de bal hard in het doel, en was het verdiend 1-1!! Daarna ging Bellingwolde op jacht naar de 2-1. Bellingwolde kreeg voldoende kansen, eerst een mooie actie van Jan Bahlmann, die een steek pass gaf tussen de verdedigers door op Lesly Korte, die daarna op doel af kon lopen, maar helaas voor Bellingwolde over schoot. In de 43e min. was het echter raak, Links back Martin Ras was mee naar voren gekomen, en wurmde zich langs 2 tegenstanders en gaf de bal voor op Jan Bahlmann die de 2-1 in kon schieten!! 

 

In de tweede helft ging Bellingwolde door, waar het gebleven was. Bellingwolde speelde goed en kreeg kansen, eerst een bal op de lat en daarna een schot van Bart Stoppels die voor langs schoot! In de 54e min. werd het 3-1 door Tijmen Lieven!! Daarna hing de 4-1 in lucht, maar tegen de verhouding in scoorde Gruno 3-2 via Van Duuren! Daarna ging Bellingwolde te veel naar achter lopen en nog geen 3 min. later was de onverdiende gelijkmaker, door slecht verdedigen van Bellingwolde, kon de vrijstaande Korps de bal over keeper Thomas Klungel heen schieten! Daarna was Bellingwolde de kluts kwijt en 2 min. later was het opnieuw raak,  Ten Hoove strafte het slechte verdedigen van Bellingwolde af en maakte er 4-3 van! Daarna probeerde Bellingwolde het nog wel, en kreeg het nog een kans op 4-4, bij een hoekschop werd de bal van de lijn gehaald. Gruno won het uiteindelijk de wedstrijd met 4-3!!

 

Bellingwolde blijft door deze nederlaag steken op een teleurstellende 10e plaats met 4 punten uit 6 wedstrijden in de 4e klasse C. Volgende week speelt Bellingwolde thuis tegen Eenrum.